15 minutni brezplačni posvet


Zdravo!


Brezplačni uvodni posvet je popolnoma ne-zavezujoč.


Namen brezplačnega 15-minutnega brezplačnega posveta je, da mi zastavite vprašanje v zvezi z svojo najbolj perečo težavo, ki jo imate in vam bom odgovorila z nasvetom ali pa naredila kratko duhovno terapijo, da se boste počutili boljše.


Ker se je potrebno zavedati, da je reševanje težav proces in, da ne obstaja čarobna paličica za reševanje je posvet namenjen tudi temu, da se spoznamo in da mi opišete težave s katerimi se srečujete, ter svoje želje in potrebe, jaz pa vam bom predstavila rešitve, ki vam jih ponuja sodelovanje z menoj, ter kako poteka proces dela v primeru, če vas bo to zanimalo. Tekom posvet boste lahko tudi ugotovili ali vam moj pristop in način dela ustreza.Prvi korak naredite tako, da izpolnite brezplačni vprašalnik s klikom na spodnji gumb In pridobite personaliziran, brezplačni 15-minutni posvetovalni/raziskovalni posvet.


Po prejemu izpolnjenega vprašalnika vas bom v najkrajšem možnem času kontaktirala.

Ija Sonja Auberšek Egberoungbe je medij duhovnega vodstva, reiki mojstrica, svečenica oriš, coachinja, mentorica… Ima rešitve, orodja in sisteme za doseganje harmoničnih odnosov, tako za osebnostni razvoj posameznika, kot za razvoj otrok, najstnikov, družin, ločenih staršev in medgeneracijskih odnosov.

S svojim mentorstvom, coachingi in svetovanji dosega globoke preobrazbe posameznikov, partnerstev in družin in s tem pomaga ljudem izboljšati zdravje odnose in počutje.
Spodaj je nekaj vprašanj za vas:


Ali ste eden tistih, ki imate težave z fizičnim zdravjem, utrujenostjo, različnimi negativnimi podzavestnimi vzorci, blokiranimi energijskimi središči, strahovi, težavnimi situacijami na različnih področjih življenja, ki se kar vrstijo, težave s telesno težo, depresijo, izgorelostjo… in se zavedate, da rabite odskočno desko, da pridete iz sedanjega stanja?


Ali ste eden od tistih ljudi, ki z odgovornostjo in spoštovanjem iščejo nove poti, do znanja za ozdravitev telesa in duha?


Ali ste eden tistih, ki se zavedajo, da sami ne zmorejo vsega narediti in preseči ?


Se zavedate, da sami ne morete videti svojega tilnika?


Ali ste eden tistih, ki ima željo naučiti se, kako svoje čustveno telo očistiti in stabilizirati vsakodnevno sam in s tem doseči ohraniti svoje optimalno zdravje?


Ali pa ste eden tistih, ki bi želeli poglobiti in utrditi že narejeno?


Ali sprejmete dejstvo, da je za končen rezultat odgovoren vsak sam?


Ali sprejmete dejstvo, da je rezultat odvisen od tega, če in kako naučeno damo v življenje?Pomislite, da je vsak trenutek lahko nov začetek.


In pravi čas je zdaj!

Prijava na 15 minutni brezplačni posvet

Po prijavi boste preusmerjeni na stran z kratkim vprašalnikom, ki ga čim prej izpolnite, saj je temelj za posvet.

S prijavo se strinjam, da na podani elektronski naslov prejemam obvestila. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).

Podjetje

CENTER ENERGIJ NARAVE

Sonja Auberšek s.p.


Drumlažno 4, laporje

2318 Laporje

Slovenska Bistrica

Slovenija

Delovnik

Poned.- Sobota: Po dogovoru.

Nedelja: Zaprto

Za nujne primere lahko pokličete kadarkoli na tel. številko 041-820 -879 Oglasila, ali vrnila klic bom takoj, ko bo mogoče.

Kontakt

Tel.: 041 820 879

E-pošta: sonja.aubersek@gmail.com

Poštni predal info@sonjaaubersek.si

https://www.facebook.com/sonja.aubersek

All Rights Reserved.