Sonja Auberšek – Ija Sonja Egberoungbe

pomaga ljudem prepoznati svojo lastno naravo, odkriti in odpraviti vzroke njihovih težav in s tem izboljšati njihovo zdravje, počutje in odnose.

Je strokovnjakinja na področju osebnostne rasti, duhovna mentorica, Ifa svečenica, spiritualna coachinja in medijka.

Povežite in uskladite fizično in energijsko telo , spoznajte, kako vas lahko podpre duhovni svet in s tem dosezite kvalitetno bivanje na vseh nivojih in področjih svojega življenja.

Zdravo!


Morda čutite, da je za vas sedaj pravi čas in da ste pripravljeni stopiti iz okov preteklosti in zapustiti svoje omejitve.


Če je tako, bi vas rada povabila in vam pomagala odkriti in razrešiti podzavestne vzorce, prepričanja poiskati vaše skrite moči, sposobnosti in znanja, kako se osvobodite svojih bolečin in zastojev. ki vam preprečujejo, da bi imeli:

 • Odlično zdravje
 • Notranji mir
 • Ljubezen
 • Delo, ki ga ljubite in izberete sami
 • Telesno težo, ki si jo že od nekdaj želite
 • Pozitivno mentalno naravnanostLorem ipsum dolor sit amet

In da se osvobodite:

 • Nezavedne potrebe po situacijah, odnosih, vedenju…, ki ne podpirajo vaših želja in ciljev
 • Strahu, sramu in skrbi…

Zdravje je popolno ravnovesje med telesom, umom in duhom ter harmonija z zunanjim okoljem.


Bolezen pa je učitelj, ki nam pokaže neravnovesje med telesom, umom in duhom ter neskladje ali nezadovoljstvo z zunanjim svetom. Zdravje je pretočnost, bolezen je blokada.


Vsi vemo, da se je potrebno pravilno prehranjevati, se gibati, skrbeti za osebno higieno, kako pa vsak dan poskrbimo za svojo mentalno, čustveno in duhovno higieno.


To pomeni, da na naše zdravje v veliki meri vpliva kakšen odnos imamo do svojega nevidnega-energijskega telesa.


Vse kar nas obkroža, vse kar lahko vidimo ima svojo nevidno polovico ta nevidna polovica je zelo pomembna, saj vpliva na naše življenje v isti meri, kot vidni del, to pomeni, da na naše zdravje v veliki meri vpliva kakšen odnos imamo do svojega nevidnega-energijskega telesa.


Ko boste spoznavali svoj nevidni energijski del, ga sprejeli, očistili, sprejeli očistili svoje fizično telo, ga okrepili, oboje povezali, boste doživljali premike, se z veseljem zbujali zjutraj, z močno voljo opravljali svoje delo in dnevne naloge doma, si z veseljem pripravljali zdrave obroke, se gibali… ,zvečer po končanem dnevu zadovoljni umirjeni zaspali.

Za vas imam nekaj vprašanj

Ali ste eden od tistih ljudi, ki z odgovornostjo in spoštovanjem iščejo nove poti, do znanja za ozdravitev telesa in duha?


Ali ste eden tistih, ki se zavedajo, da sami ne zmorete vsega narediti in preseči ? Se zavedate, da sami ne morete videti svojega tilnika?


Ali ste eden tistih, ki ima željo naučiti se kako se očisti in stabilizirati vsakodnevno sami in s tem ohraniti svoje zdravje?


Ali pa ste eden tistih, ki imate težave z fizičnim zdravjem, utrujenostjo, različnimi negativnimi podzavestnimi vzorci, blokiranimi energijskimi središči, strahovi, težavnimi situacijami na različnih področjih življenja, ki se kar vrstijo, težave s telesno težo, depresijo… in se zavedate, da rabite odskočno desko, da pridete iz sedanjega stanja?


Ali pa ste eden tistih, ki bi želeli poglobiti in utrditi že narejeno?


Ali sprejmete dejstvo, da je za končen rezultat odgovoren vsak sam?


Ali sprejmete dejstvo, da je rezultat odvisen od tega, če in kako naučeno damo v življenje?

Pomislite na to koliko (časa, denarja, energije, težkih čustev) vas stane, da se ne premaknete naprej? Časa, ki smo ga izgubili, in lepote življenja, ki je nismo živeli vsak trenutek, se ne da povrniti nikoli.


Pomislite, da je vsak trenutek, lahko nov začetek!

Kratek življenjepis

Ime mi je Sonja Auberšek – Ija Egberoungbe. Že od rojstva sem bila doma na majhni kmetiji v lepi dolini imenovani Loke, kjer sem bila vedno v stiku z naravo. Samo nekaj korakov me je ločilo od travnika, gozda, potoka in od živali, ki jih imamo doma. Že od otroštva me je spremljal občutek, da je ves čas nekdo ob meni, me opazuje, mi govori in mi poskuša pomagati. Ampak, preteklo je veliko let, predelati sem morala skozi veliko življenjskih lekcij katere nergije so me pripravljale na delo, ki ga opravljam sedaj. Imam dve hčerki Evo in Hano, vnukinjo Ajdo, mamo in zeta Blaža. Moj oče in sestra Majda pa sta na žalost odšla v svet prednikov in me sedaj od tam spremljata in podpirata. Vsem sem hvaležna, da me podpirajo na moji poti. Vsak na svoj način.

Februarja 2023 sem se preselila v Slovensko Bistrico, kjer sedaj delujem. CENTER ENERGIJ NARAVE mi omogoča, da me tudi tukaj samo nekaj korakov loči od travnika, gozda, potoka in živali, ki so moje stalne spremljevalke.

Skozi življenje so me energije vodile v raziskovanje nevidnih energij in pripeljale do spoznanja, da je Bog-Kreator vsega kar je, tisti nekdo, ki deluje skozi mene. Dale so mi tudi možnost izobrazbe v zemeljskih tehnikah. Te zahtevajo od mene koncentracijo in prisotnost in me obenem ozemljujejo in ohranjajo mojo zavest v tem zemeljskem času in prostoru.

Tako, to sem jaz. Vztrajna Sonja, pripravljena vložiti vso svojo energijo in čas, da se dokopljem, do potrebnega znanja. Hvaležna sem Kreatorju, da me je tako potrpežljivo usmerjal na moji poti, verjemite, imel je veliko dela z menoj. Tudi center ENERGIJ NARAVE je njegovo delo. Brez njegove pomoči se ne zgodi nič na tem ljubem svetu.

Pri svojem terapevtskem delu uporabljam več tehnik, ki jih po potrebi kombiniram.

 • Imam mednarodni certifikat za klasično masažo
 • Sem mojster učitelj Usui reikija
 • Imam inicijacijo magnifed healing in to tehniko tudi poučujem
 • Imam mednarodni certifikat Energijski kinezioterapevt
 • Sem ThetaHealing praktik
 • V Braziliji sem prejela inicijacijo v Ifa in 10 Oriš. Izobraževanje sem končala decembra 2014 v Braziliji in postala svečenica Oriš. Oriše so energije narave, ki so povsod okoli nas in če znamo sodelovati z njimi so nam v veliko pomoč.
 • Da poznam pristop do ljudi z posebnimi potrebami, ki jih srečujem pri terapijah, sem opravila še mednarodni certifikat za oskrbo na domu.
 • Sem tudi wellness svetovalka z podpisano licenco, saj je velikokrat potrebno, da klient spremeni svoje prehranjevalne navade in začne z telesno vadbo.
 • Sem terapevtka limfne drenaže po dr. Voddru.

Pri mojem terapevtskem delu mi je vodilo pregovor, ki ga velikokrat uporabljam. To je, da ljudem ujamem ribo in jim jo podarim, potem pa jim pokažem, kako si ribo sami ujamejo. Da je potrebno pomagati ljudem živalim in rastlinam z svojim znanjem ampak še pomembnejše je, da, ko okoliščine dopuščajo, naučim ljudi, kako naj si pomagajo sami, ker samo na ta način dosežem, da se ne vračajo k meni z istimi težavami ampak sem jim samo zemeljski vodnik po poti njihovega razvoja.

Za vas imam rešitve, orodja in sisteme za doseganje, notranjega miru, ljubezni do sebe, opolnomočenje sebe, aktivacije notranje moči, spoznavanje resničnega sebe, aktivacija fizičnega telesa, harmonija duše in telesa, uspešnih in harmoničnih medsebojnih odnosov.

S skupinskimi delavnicami, individualnimi terapijami, obredi, individualnimi programi, klasičnimi in energijskimi masažami, reiki seminarji in inicijacijami, mentorstvom in svetovanji dosegam globoke preobrazbe posameznikov, otrok, najstnikov, celotnih družin, ločenih staršev in medgeneracijskih odnosov.

Nekaj mnenj in rezultatov strank lahko preberete tukaj.

Hvala za zaupanje vsem, ki sem vam lahko pomagala s svojim znanjem. Vsem tistim pa, ki želite spremembe na fizični, čustveni, mentalni, duhovni ali katerikoli drugi ravni vašega obstoja, če potrebujete usmeritev za življenje, za zdravljenje bolezni, oblikovanje fizičnega telesa, v medsebojnih odnosih, za uresničevanje vizij in ciljev v karieri, ustvarjanje obilja, proti strahovom … vam ponujam pomoč in vodenje na poti k boljšemu in lepšemu življenju.

Celostna osebnostna preobrazba

Nismo se rodili z navodili za uporabo, zato je prvi korak, da spoznamo sebe ter da poznamo in se zavedamo svojih korenin. Na tem temelju začnemo iskati odgovore na vprašanja: Kdo sem jaz? Ali poznam sebe? Ali znam rokovati s sabo? Kje sem? Kam želim? …To je temelj teorije in prakse programa, ki se imenuje Celostna sebnostna preobrazba.

Če je temelj trden in močan, lahko napredujemo, drugače pa gradimo in sproti podiramo zgrajeno ali pa nam zgrajeno podira Duhovno vodstvo, da bi nas obvarovalo pred tem, da bi se stavba, zgrajena na slabih temeljih, podrla na nas.

Včasih je to težko razumeti, ampak tako je. Nobena situacija, ne dobra ne slaba, se ne zgodi brez razloga. Podobno kot če ste prehitri pri vožnji z avtom. Če ne upoštevate pravil in vam policist napiše kazen ali vzame vozniško, redko pomislite, da je mogoče s tem rešil življenje vam ali pa drugim udeležencem v prometu, ki jih je vaša vožnja ogrožala. Pa bi mu morda morali biti celo hvaležni.

Osebnostna preobrazba je delo na sebi. Gre za vseživljenjski proces, ki ga je potrebno razumeti in se pri tem naučiti določenih veščin. Podobno kot pri vožnji z avtom. In medtem, ko se učimo vožnje, NE MOREMO BITI SAMI SEBI INŠTRUKTOR!

Moje poslanstvo in strast je inštruirati ljudi, da postanejo zavestni, odgovorni in srečni vozniki svojega življenja.

Objem.


Sonja Auberšek, Ija Egberoungbe

Zgodovina

LETO

PRIDOBLJEN NAZIV

STORITEV, KI JO IZVAJAM

2009

Maser, mednarodni certifikat, Zdravstvena šola Celje

Klasična masaža, Terapevtska masaža

2009 | Reiki mojster, Učitelj Jože Rak | Celostne in delne reiki terapije, Iniciacije v I., II. in III. stopnjo, Iniciacija v IV., učiteljsko stopnjo, Reiki terapije za živali

 • 2010 | Iniciacija v filozofijo oriš, energij narave, Dr. Adéṣínà Síkírù Sàlámì – Bàbá King, babaloriša, Oduduwa tempelj Brazilija Duhovno delo z energijam narave, z namenom odpravljanja težav in za energijsko podporo…
 • 2011 Magnified Healing
 • Učitelj Iztok Mulec Terapije Magnified Healing
 • Iniciacije v MH I. stopnja
 • 2012 Socialni oskrbovalec na domu,
 • Ljudska univerza Velenje Izvajanje terapij za starostnike in osebe s posebnimi potrebami
 • 2012 Neodvisna svetovalka za zdravo prehrano in wellness,Herbalife Wellness analize in meritve telesne sestave
 • 2012, 2013 Theta Healing, Intuitivna anatomija, Mag. Goga Pečnik Theta Healing terapije
 • 2012 Energijski kinezioterapevt Dr. Neja Zupan Energijska kinezioterapija
 • 2013 Terapevtka limfne drenaže po dr. Voddru, gospa Silva Uršič Manualna limfna drenaža
 • 2013
 • 2014 Divinacija s 16 školjkicami Svečenica Ifa, ija Egberoungbe, Tempelj Oduduwa, Mongagua, Brazilija Divinacije s 16 školjkicami
 • Energijsko čiščenje prostora
 • Energijsko čiščenje Orija (vrhovno božanstvo vsakega posameznika, ki ga simbolizira naša glava)
 • Terapije z zdravilno energijo oriše Akogun
 • Predniško čiščenje 7 generacij
 • Drugo podporno duhovno delo (bori, ebo, daritve …)
 • 2014, 2015 Izobraževanja pri dr. Špelci Morojna, Martini Zorc, Miha Bavec, … Svetovanje
 • 2017 2020 Poglobljen študij Ifa
 • 2021 … Poglobljen študij Ifa

Leto | Pridobljen naziv | Storitev, ki jo izvajam

 • 2009 | Maser, mednarodni certifikat, Zdravstvena šola Celje | Klasična masaža, Terapevtska masaža
 • 2009 | Reiki mojster, Učitelj Jože Rak | Celostne in delne reiki terapije, Iniciacije v I., II. in III. stopnjo, Iniciacija v IV., učiteljsko stopnjo, Reiki terapije za živali
 • 2010 | Iniciacija v filozofijo oriš, energij narave, Dr. Adéṣínà Síkírù Sàlámì – Bàbá King, babaloriša, Oduduwa tempelj Brazilija Duhovno delo z energijam narave, z namenom odpravljanja težav in za energijsko podporo…
 • 2011 Magnified Healing
 • Učitelj Iztok Mulec Terapije Magnified Healing
 • Iniciacije v MH I. stopnja
 • 2012 Socialni oskrbovalec na domu,
 • Ljudska univerza Velenje Izvajanje terapij za starostnike in osebe s posebnimi potrebami
 • 2012 Neodvisna svetovalka za zdravo prehrano in wellness,Herbalife Wellness analize in meritve telesne sestave
 • 2012, 2013 Theta Healing, Intuitivna anatomija, Mag. Goga Pečnik Theta Healing terapije
 • 2012 Energijski kinezioterapevt Dr. Neja Zupan Energijska kinezioterapija
 • 2013 Terapevtka limfne drenaže po dr. Voddru, gospa Silva Uršič Manualna limfna drenaža
 • 2013
 • 2014 Divinacija s 16 školjkicami Svečenica Ifa, ija Egberoungbe, Tempelj Oduduwa, Mongagua, Brazilija Divinacije s 16 školjkicami
 • Energijsko čiščenje prostora
 • Energijsko čiščenje Orija (vrhovno božanstvo vsakega posameznika, ki ga simbolizira naša glava)
 • Terapije z zdravilno energijo oriše Akogun
 • Predniško čiščenje 7 generacij
 • Drugo podporno duhovno delo (bori, ebo, daritve …)
 • 2014, 2015 Izobraževanja pri dr. Špelci Morojna, Martini Zorc, Miha Bavec, … Svetovanje
 • 2017 2020 Poglobljen študij Ifa
 • 2021 … Poglobljen študij Ifa

Energetske terapije in obredi, ki jih izvaja Sonja Auberšek, so primerni za vse starostne skupine. Sonja Auberšek ni licencirana psihoterapevtka, niti pravni ali finančni svetovalec. Vsak udeleženec/ka, oz. klient/ka ali inicirani/a, je sam/a odgovoren/na za svoje misli, čustva, besede in dejanja. V primeru, da česa ne bo razumel/a, je dolžan/na postaviti vprašanja in si zadevo razjasniti. Zavezati se mora narediti vse, da bo v polno izkoristil/a vse prednosti mentorskih programov!!!

Pri vseh storitvah so maksimalno možni natančni opisi storitev in njegovega potenciala. V kolikor želite preveriti podatke, pridobljene iz izjav strank, jih lahko preverite. Vendar so izjave strank primeri, ki nikakor v nobenem primeru ne garantirajo enakih ali podobnih rezultatov. Uspeh vsakega posameznika, je odvisen od njegovega/njenega ozadja, podlage, želje in motivacije.

Strinjam se, da na podani elektronski naslov prejemam obvestila. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).

Vse oblike energetskega dela, ki ga opravlja Sonja Auberšek, niso nadomestilo za procese zdravljenja po uradni medicini.

Podjetje

CENTER ENERGIJ NARAVE

Sonja Auberšek s.p.


Drumlažno 4, laporje

2318 Laporje

Slovenska Bistrica

Slovenija

Delovnik

Poned.- Sobota: Po dogovoru.

Nedelja: Zaprto

Za nujne primere lahko pokličete kadarkoli na tel. številko 041-820 -879 Oglasila, ali vrnila klic bom takoj, ko bo mogoče.

Kontakt

Tel.: 041 820 879

E-pošta: sonja.aubersek@gmail.com

Poštni predal info@sonjaaubersek.si

https://www.facebook.com/sonja.aubersek

All Rights Reserved.