Mnenja strank

Daria Aberšek

Sonja mi je pomagala, da sem se spomnila na nekaj, kar sem že zdavnaj pozabila… Na mojo vlogo na zemlji! Naučila me je, kako naj najdem notranji mir, kako naj sprejmem sebe v celoti, kako naj živim tako, kot jaz čutim in si želim iz vsega srca. Spomnila me je na moč, ki jo imam v sebi in predvsem na to, da na svetu nisem in nikoli ne bom sama… Da, to je ona, Sonja Auberšek, topla oseba, ki svoje izkušnje in znanje rada deli z drugimi, ki preko delavnic Postani kreator svojega življenja pomaga drugim ter vedno jasno pove, česa si v življenju ne zaslužimo!

Tea Tribušon

Draga Sonja, hvaležna sem ti, da sem te spoznala. S tvojo pomočjo in s pomočjo programov, ki jih izvajaš, si mi pomagala spoznati samo sebe in naučila si me, kako naj si sama sebi pomagam, ko je to potrebno. Pokazala si mi pot iz začaranega kroga. Počutim se srečno in hvaležno.

Dragica Nabernik

Kot večina nas (v življenju), začnemo globlje razmišljati o sebi, vzrokih in posledicah naših preteklih odločitev in našem zapletenem bivanju na zemlji takrat, ko se znajdemo na dnu, ob pretresih, izgubah, neuspehih, ponesrečenih vezah.

Velikokrat pa se nam podre čez noč vse, kar je imelo smisel v našem življenju.

Na mojo srečo sem se s tako težkim nahrbtnikom pred dvema letoma znašla na delavnici, ki me je poklicala iz časopisnega oglasa lokalnega časopisa. Zdaj vem, da so mi tja pomagale energije, ki so me želele zvleči iz brezna v katerem sem se po ločitvi, izgubi službe, težkem pobiranju iz gospodarske krize in problemi z zdravjem znašla.

Tam sem spoznala Sonjo, katere energija se je takoj povezala z mojo in ne da bi sama točno razumela, sem zaupala njenim besedam in se pridružila programu, do tedaj neznanih in mističnih načinov, iskanja poti do sebe.

Nenavadne metode, energije in obredi, so mi vrnili radost v življenju, dali orodje za samopomoč in odpravili vzroke veliko tegob.

Ne morem se dovolj zahvaliti svojim vodnikom, ki so me pripeljali k Sonji, ki s svojimi (¨nad¨) naravnimi darovi in energijo Oriš spreminja usode ljudi.

Hvala Sonja, zaradi tebe spet ˝Živim¨ življenje.

Miro Dugi

Spremembe v življenju, ki sem jih zaznaval so se počasi začele nabirati v meni kot nemotiviranost, brezvoljnost, apatičnost, enoličnost, odrivanje partnerke iz življenja, … . In prišel sem do zaključka, da je potrebno nekaj storiti če ne … . Po spletu okoliščin sem se odločil za terapijo pri Sonji.

Spontano in z mešanimi občutki sem se pridružil programu Celostna osebnostna preobrazba, ki ga je izvedla zame (Divinacija -posvet, praktični obredi: Ebo obara, ebo Egbe, Bori in daritev za Ošun, program Postani kreator svojega življenja, delavnica Mama, oče, kdo sem jaz ) in ozavestil svoje družinske vzorce, prepričanja in delovanje, ter se naučil delovati drugače v situacijah, ki so me prej vrgle iz tira ali jih nisem dojemal pravilno. Začel sem spoznavati sebe z druge perspektive kot do takrat oz. vzorcev iz mladosti.

Z meni do tedaj nenavadnimi metodami, energijo in obredi pri katerih sem sodeloval se mi je povrnila življenjska pozitivna stran in drugačen način razmišljanja na svojo preteklost katero sem in jo še predelujem ( čistim in sprejemam kot spomin na neko obdobje v svojem življenju).

Odnos z partnerko se je izboljšal saj sedaj se bolj zavedam, da je življenje tukaj in zdaj ter, da ga je treba užiti.

Tudi odnos z starši se je spremenil v pozitivno stran, saj sem ozavestil njihov način dela, vzgoje, življenja in posledice le tega in gledam nanju z odpuščanjem in jih razumem, saj sta delala po svojih najboljših močeh in željah.

Gre za dolgotrajen proces in vsakodnevno delo na sebi, ampak z motivacijo in disciplino bom napredoval.

Seveda se občasno v zavest prikradejo stari vzorci, ki jih prepoznam in takoj izločim oziroma obrnem v pozitivo zase in okolje.

Vsak dan življenja je kot prebran list v knjigi .

Počutim se notranje umirjen, srečen in hvaležen.

Hvala TI Sonja za to, kar počneš.

Andrej

Pred vstopom v program "Celostna osebnostna preobrazba" sem bil zelo razdražljiv, nesrečen hitre jeze itd. Bolela me je vsaka beseda, ki ni imela pomena. Z očetom sem bil v zelo slabem odnosu. Nisem cenil sebe, nisem znal ceniti to, kar sem naredil prav, kaj šele, da bi cenil ženske.

Po preobrazbi sem spoznal, kako je svet lahko lep.

Sedaj se bolj razumem z ljudmi, podpirajo me in so za vsak moj korak veseli in me podpirajo. Veliko vrat se zapre ampak vem, da v naslednjih dneh, tednih, mesecih se mi bodo odprla nova, veliko lepša in z dobrimi ljudmi, dejanji itd.

Osebno mi je zelo žal, da nisem šel že prej, kajti zaradi te preobrazbe sem čisto drug jaz.


Petra Potočnik

Res sem hvaležna, da je Sonja prišla v moje življenje, sicer po čisto drugi poti že pred več leti.

Z njenim delom sem se pobližje spoznala, pred dvemi leti, ko sem se odločila, da se hočem bolje spoznat in pogledati vase.

Zato je bil Sonjin prvi korak divinacija, da je ugotovila s kom ima opravka. Iz divinacije se najbolj spomnim to, da so mi bile odsvetovane vse adrenalinske situacije in da moram biti zelo pozorna in previdna na to, da me ne zanese, ker me to lahko stane življenja, še posebej z motorjem.


In da je zame obvezno, da gre motor stran od hiše.

Po divinaciji sem pri Sonji, čez nekaj dni naredila duhovno delo, ki mi je bilo svetovano in sem res občutila spremembo, lahkotnost v telesu in boljše počutju, sploh ne znam opisati teh občutkov, ampak je bilo drugače.

V nadaljevanju sem v individualnem programu Postani kreator svojega življenja ozavestila svoje družinske vzorce, prepričanja in delovanje, ter se naučila delovati drugače v situacijah, ki so me prej vrgle iz tira. Naučila sem se prepoznati bolečino v sebi in z tehniko, ki se imenuje energijska kopel doma redno čistila svoje telo.


Naj povem še to. Kljub divinaciji, sem se jaz še vedno vozila z motorjem, ampak sem bila res previdna in zaradi upoštevanja sem preprečila vsaj dva karambola, kjer sem bila izsiljena od drugih pri vključevanju. Ampak še vedno nisem to vzela kot opozorilo in sem se vozila naprej. Nekega lepega oktoberskega dne sem se še zadnjič za to sezono zapeljala na eno turco. Pri tej vožnji pa mi je neprijetni dogodek, kjer se je vozilo v ovinku znašlo na moji strani pasa, jaz pa ob hitrem umiku vozila, pristala naravnost na vrhu kupa peska izven vozišča. Na vrhu kupa peska sem se zahvalila, da so pazli name, in da sva oba z motorjem ostala pokonci in cela. In to je zame bilo dovolj veliko opozorilo, ki mi ni dalo miru celo zimo, dokler nisem sprejela odločitve, da ga prodam in si s tem denarjem plačam iniciacije v Braziliji.

Zanimivo pa je to, da mi je divinacija v Braziliji povedala čisto enake stvari in seveda še več , kot sem jih dobila na divinaciji pri Sonji in tudi inicijacije so bile zdivinirane iste, kot mi jih je priporočila na osnovi ritualov, ki sem jih naredila prej.

Vse te pridobljene informacije, znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila in se jih naučila v teh dveh letih, so mi dale čisto drugačen pogled na moje življenje, tako na reakcije v različnih situacijah, na moje odločitve in korake v življenju.

Sem hvaležna za vse to .

Tako, da vsem, ki ste pripravljeni v svojem življenju narediti spremembo in korak naprej ter napredovati na katerem koli področju, vam priporočam, da stopite v kontakt s Sonjo.

Moje pridobljeno znanje in izkušnje so bile vredne mojega časa, denarja in vložene energije.

Na koncu pa bi se še enkrat zahvalila Sonji, da si to kar si, in predajaš svoje izkušnje in znanje na vse nas!

Jakob Kedmenc

Moja izkušnja


Najraje bi začel kar tu kjer sem sedaj, ko na svet okoli sebe gledam s povsem drugimi očmi…


No pa vseeno lepo od začetka


K tebi sem prišel v tako groznem stanju, da ne najdem prave besede, ki bi opisala moje takratne občutke. Nek mali prepirček je ušel izpod nadzora in moje življenje se je postavilo na glavo. Razmerje se je čez noč končalo brez pravega vzroka. S punco sva se imela pred tem prepirom rada, lahko bi rekel da sva se imela najraje na svetu. Potem pa kar naenkrat puff in je bilo konec. Tega si nikakor nisem želel in sem skušal popravit, se pogovorit, rešit vezo. Vse zaman. Še danes ne vem zakaj se je vse skupaj končalo, kaj je bilo tisto kar je končalo vezo.


Že prvi pogovor po telefonu mi je pomagal, da sem se vsaj malo pomiril in tako lažje dočakal prvo srečanje. Prvo srečanje je minilo kot bi trenil. Kar čutil sem kako v sebi postajam vse bolj umirjen, ko sva šla skozi proces. Pred terapijami semmel polno glavo raznih misli in si ustvarjal nove in nove zamisli o tem kaj sem naredil narobe, kaj bi lahko spremenil, kaj se zdaj dogaja z njo, zakaj me noče več,…dobil sem domačo nalogo in začel z delom na sebi. Sledilo je še veliko padcev. S tvojo pomočjo pa sem se po njih vedno lažje in hitreje pobral. Vedno si bila pripravljena in za vsako mojo težavo imela rešitev. Ko sem začutil, da se stvari spreminjajo, da gredo stvari v pravo smer, sem začel še bolj zaupati in še bolj zavestno delati na sebi. Z Orišami pa se je moje življenje ponovno postavilo na glavo. Vendar tokrat v pravo smer. Vse je dobilo nek smisel, veliko lažje sem začel umirjati svoje misli in čustva. Pred dnevi mi je priletela misel iz začetka odnosa s to punco, ko me je v nekem trenutku poimenovala gospod notranji mir. Sam pri sebi sem pomislil in se nasmejal. Mogoče sem pa res


Spet občudujem svet okoli sebe, uživam v naravi, počnem stvari, ki me veselijo in sem preprosto srečen, srečen ker sem


Hvaležen sem ti za vse kar si in kar še vedno počneš zame in za vse nas, ki potrebujemo tvojo pomoč, da se ponovno najdemo


Hvala ti Sonja, hvala iz srca

M.

Pred obiskom gospe Sonje sem imel večmesečne vsakodnevne težave z zelo slabim počutjem, slabim ravnotežjem, pogostimi slabostmi, omotico in še nekaj drugimi neprijetnimi telesnimi občutki ter simptomi.


Te težave so bile tako izrazite, da so mi onemogočale normalno delovanje oz. življenje, pogosto sem bil na bolniški, skoraj povsem sem se umaknil iz vsakdanjega življenja, kar za moškega v zgodnjih 30. letih ni enostavno.


Ker so bili vsi izvidi zdravniških pregledov normalni, sem vedel, da bom moral slej ko prej poiskati drugačno, bolj celostno pomoč, saj si sam nisem znal pomagati.


Že po prvem srečanju z gospo Sonjo sem se počutil bolje. Postopoma sem z njeno pomočjo in vodenjem ozavestil vzroke svojih težav, ki izvirajo iz napačnih prepričanj, mišljenja in čustvovanja, ter se naučil kako se spoprijemati s telesnimi simptomi in jih odpraviti.


Sedaj se počutim veliko bolje, normalno delujem, telesnih težav je vse manj. Gre pa za dolgotrajen proces in vsakodnevno delo na sebi, zato pričakujem, da bom z novim vedenjem, ki mi ga je posredovala gospa Sonja, vse bolj napredoval v vseh pogledih.

Nataša

Hvaležna sem ti, ker opravljaš plemenito poslanstvo, ker brezpogojno pomagaš hendikepiranemu možu…

Draga Sonja, izjemno sem ti hvaležna, da si moja voditeljica, učiteljica, navdih za mojo novo pot v dimenziji, ki je bila do danes meni neznana.


S spoznavanjem te poti in tvojo pomočjo sem vsakokrat znova fascinirana nad popolnostjo energij, ki delujejo okrog nas in se tega marsikdo ne zaveda.


Hvaležna sem ti, ker opravljaš plemenito poslanstvo, ker brezpogojno pomagaš hendikepiranemu možu, istočasno pa meni omogočaš, da z zavedanjem opazujem kako to deluje in se ob tem učim.


Nobena knjiga in nobena teorija ne da tega občutka in prepričanja, da veš kako naprej.


Ti Sonja si ga meni dala in za to sem neizmerno hvaležna.

A. F.

Pri svojih skoraj 70 letih ponovno ŽIVIM, ne životarim!

V življenju so se mi dogajale razne zadeve, ki so sprožile jezo, zamero, ljubosumje, vse to je privedlo do bolezni in slabih družinskih odnosov.


Ko je bila mera polna, sem poklicala Sonjo Auberšek v Velenje. Že ob telefonskem pogovoru sem začutila rahlo olajšanje.


Po opravljenih ritualih in delavnicah se je moje počutje izboljšalo, družinske zadeve so se uredile.


Pri skoraj 70 letih ponovno ŽIVIM, ne životarim.


Hvala Vam, gospa Sonja Auberšek, bodite zdravi in uspešni pri svojem poslanstvu.

Mateja

Živim z njim zato, ker sem pač mislila, da moram, ker so starši tako hoteli…, od mojega 12 leta dalje…

Sonja, hvala….moje težave so se pričele že v samem otroštvu.


Živela sem v skregani družini z napetimi odnosi, vsak od staršev ima za sabo težko zgodbo in tako sem tudi jaz ostala brez ljubezni in razumevanja.


Bila sem vedno zapostavljena in zaničevana. Sama sem se morala nekako prebijati skozi otroštvo in nato še mladost, kakor sem se pač znala.


Zelo hitro sem dobla fanta in sem še danes z njim čeprav ni neke partnerske ljubezni, bil mi je tako rekoč vsiljen.


Živim z njim zato, ker sem pač mislila, da moram, ker so starši tako hoteli, od svojega 12 leta dalje. Na tej osnovi sem starše tdi zasovražila.


A klub vsemu mi je na mojo življensko pot prišla nasproti ga. SONJA.


V trenutku, ko sva se prvič slišale, sem vedela, da mi ona lahko pomaga, ampak kako?


Nikoli nisem nikamor smela, a v tem primeru pa ni bilo tako, naenkrat se je mož kar strinjal da grem.


Tako sem začela hoditi v njen program, ki sva ga začele z divinacijo, nadaljevale z rituali in 6 tedenskim programom Postani kreator svojega življenja.


Po ritualih, ki sem jih opravila pri Sonji sem lahko tudi staršem odpustila in jih razumem. Moža pa tudi ne obsojam več in ga vidim čisto z drugimi očmi, ter ga spoštujem, ker prej ga nisem zmogla.


Po vsakem obisku se počutim bolje.


Tudi doma so že opazili mojo spremembo pri obnašanju. Postajam čisto druga oseba, ki se prej sploh nisem poznala, da sem lahko tako prijazna, zadovoljna in srečna.


Pridejo kočljivi trenutki, ampak jaz odreagiram povsem mirno sproščeno, ker prej bi pa vskipela.


Tako, da SONJA ti si en velik moj , hvala.

Podjetje

CENTER ENERGIJ NARAVE

Sonja Auberšek s.p.


Drumlažno 4, laporje

2318 Laporje

Slovenska Bistrica

Slovenija

Delovnik

Poned.- Sobota: Po dogovoru.

Nedelja: Zaprto

Za nujne primere lahko pokličete kadarkoli na tel. številko 041-820 -879 Oglasila, ali vrnila klic bom takoj, ko bo mogoče.

Kontakt

Tel.: 041 820 879

E-pošta: sonja.aubersek@gmail.com

Poštni predal info@sonjaaubersek.si

https://www.facebook.com/sonja.aubersek

All Rights Reserved.

Powered by