Energijske terapije za konje

Moje terapevtsko znanje pa seže še dlje. Delujem ne samo za ljudi, ampak tudi za naše štirinožne prijatelje – konje! Konj ječudovito ogledalo človeka, saj v njem odsevajo vse naše pomanjkljivosti, še posebej ko skupaj z njimi delamo.

Pri delu s konji se osredotočam na celosten pristop. Enako kot na primer pri reševanju težav otrok, kjer je sodelovanje in“prevzgoja” staršev ključna, tudi pri konjih potrebujemo povezavo in vključenost človeka, ki ukvarja s konjem, ne glede navedenjske težave, poškodbe ali bolezni. Spoštovanje konja in razumevanje njegovih potreb sta izjemno pomembna. Seveda, kotpri vseh živih bitjih, moramo prilagajati svoje delovanje glede na njegov karakter in pretekle izkušnje. Nič ne hitimo, nismonepotrpežljivi, temveč premišljeno stopamo naprej, kar nam omogoča, da iz konja izvabimo najboljše.

V moji praksi izvajam individualne terapije, prilagojene posebnim čustvenim in vedenjskim težavam, ki se pojavijo.

Pridobila sem bogate izkušnje s pomočjo več kot enoletnega šolanja z mentorjem Borisom Sušcem in njegovo metodonaravnega konjarstva, za varno delo s konjem na tleh ali v sedlu.

In ne smem pozabiti na udeležbo na čudoviti delavnici “Horsenality z Borisom Sušcem”, ali kako ugotoviti s kakšnim pristopomiz našega konja izvabiti najboljše (junij 2022).

Poleg tega sem opravila dragoceno izobraževanje z imenom “Zavestni konj, zavestni jezdec”, ki ga je vodila izjemna MargareteGallowitsch.

Da pa bi bila še bolje pripravljena, sem uspešno zaključila tudi tečaj jahanja – jahač 1 in nadaljevalni tečaj pri nadarjeniinštruktorici usposabljanja, gospodični Špeli Zdoljšek, od novembra 2021 do aprila 2022.

Podjetje

CENTER ENERGIJ NARAVE

Sonja Auberšek s.p.


Drumlažno 4, laporje

2318 Laporje

Slovenska Bistrica

Slovenija

Delovnik

Poned.- Sobota: Po dogovoru.

Nedelja: Zaprto

Za nujne primere lahko pokličete kadarkoli na tel. številko 041-820 -879 Oglasila, ali vrnila klic bom takoj, ko bo mogoče.

Kontakt

Tel.: 041 820 879

E-pošta: sonja.aubersek@gmail.com

Poštni predal info@sonjaaubersek.si

https://www.facebook.com/sonja.aubersek

All Rights Reserved.

Powered by