Edinstven 8 tedenski personalizirani program Celostna osebnostna preobrazba, na kratko 8T-PPCOP


Kaj lahko pričakujete od sodelovanja z mano v 8 TEDENSKEM PERSONALIZIRANEM PROGRAMU 8T-PPCOP?


Program 8-TPCOP je zasnovan, kot edinstveni personaliziran program, ki vam bo zagotovo pomagal pozdraviti najbolj perečo temo vašega življenja.


V programu se boste celostno "očistili" in energijsko ojačali, se naučili uporabnih tehnik in s tem zboljšati svoje počutje, odnose, in zdravje.


Brez težav vam priznam, da sodelovanje z mano-Ija Sonjo Auberšek Egberoungbe ni za vsakogar!

Je pa še kako primerno in potrebno za večino ljudi.


Spodaj je nekaj vprašanj za vas:


Ali ste eden tistih, ki imate težave z fizičnim zdravjem, utrujenostjo, različnimi negativnimi podzavestnimi vzorci, blokiranimi energijskimi središči, strahovi, težavnimi situacijami na različnih področjih življenja, ki se kar vrstijo, težave s telesno težo, depresijo, izgorelostjo… in se zavedate, da rabite odskočno desko, da pridete iz sedanjega stanja?


Ali ste eden od tistih ljudi, ki z odgovornostjo in spoštovanjem iščejo nove poti, do znanja za ozdravitev telesa in duha?


Ali ste eden tistih, ki se zavedajo, da sami ne zmorejo vsega narediti in preseči ?


Se zavedate, da sami ne morete videti svojega tilnika?


Ali ste eden tistih, ki ima željo naučiti se, kako svoje čustveno telo očistiti in stabilizirati vsakodnevno sam in s tem doseči ohraniti svoje optimalno zdravje?


Ali pa ste eden tistih, ki bi želeli poglobiti in utrditi že narejeno?


Ali sprejmete dejstvo, da je za končen rezultat odgovoren vsak sam?


Ali sprejmete dejstvo, da je rezultat odvisen od tega, če in kako naučeno damo v življenje?


Pomislite na to koliko (časa, denarja, energije, težkih čustev) vas stane, da se ne premaknete naprej?

Časa, ki smo ga izgubili in lepote življenja, ki je nismo živeli vsak trenutek, se ne da povrniti nikoli.

Pomislite, da je vsak trenutek lahko nov začetek.


Če lahko sprejmete, da ste eden izmed tistih, ki sem jih opisala v zgornjih vprašanjih, pomeni, da ste pripravljeni sprejeti odgovornosti, ki so potrebne za premik naprej.


Potem je 8 tedenski personalizirani program 8T-PPCOP primeren za vas.


Mesečno število udeležencev je zaradi specifičnosti in obsega dela v programu omejeno.


Prisrčno vabljeni!

Vaš prvi korak k rešitvam

Zaupajte svoje težave z izpolnitvijo spodnjega vprašalnika in pridobite personaliziran, brezplačni 15-minutni posvetovalni/raziskovalni sestanek.

Po prejemu izpolnjenega vprašalnika vas bom kontaktirala, da se v personaliziranem 15-minutnem brezplačnem posvetovalno/raziskovalnem sestanku pogovorimo o vaših težavah, željah in cijih.


Vaš prvi korak k rešitvam naredite tako, da izpolnite brezplačni vprašalnik s klikom na spodnji gumb In pridobite personaliziran, brezplačni 15-minutni posvetovalni/raziskovalni sestanek.

Kateri so trije največji izzivi, ki jih trenutno doživljate v vašem delu, zdravju, odnosih in počutju?

Cilj

je pozdraviti najbolj perečo temo človekovega življenja, se "očistiti" okrepiti in posledično zaživeti polno ter radostno življenje. Vzpostaviti pretočnost energijskega in fizičnega telesa in s tem izboljšati človekovo zdravje, odnose in počutje. Program Celostna osebnostna preobrazba je zasnovan kot edinstveni individualni program, ki človeku zagotovo pozitivno spremeni življenje in mu pomaga, da lažje doseže svoje želje in cilje.

Komu je namenjen

Namenjen je vsakomur, ki si želi pozdraviti najbolj perečo temo svojega življenja, se "očistiti" okrepiti in posledično zaživeti polno ter radostno življenje. Za perečo temo se šteje vsako neželeno stanje, ki negativno vpliva na vaše življenje, pa ga kljub dobri volji in dosedanjim poskusom še niste uspeli razrešiti.

Na primer: nestabilno zdravje, nestabilne finance, nestabilna partnerstva, čustvena nestabilnost, strahovi, stres, depresija, izgorelost, občutek izgubljenosti, prenajedanje, alkoholizem, izguba volje do življenja, nezmožnost postavljanja mej, medgeneracijski spori in podobno.

Način dela

V našem programu se vedno osredotočimo na izvor težave in ga tudi celovito razrešimo. Težave lahko izvirajo iz duhovnega sveta, okolja ali medsebojnih odnosov. Program je prilagojen posamezniku in izveden na individualni ravni, kjer delo poteka ena na ena v varnem in zaupnem okolju.

Časovnica

Najprej se opravi duhovni posvet, da dobimo natančne informacije o izvoru težave ter potencialnih rešitvah. V drugem delu sledijo obredi, ki jih predpiše duhovna usmeritev. V tretjem delu pa, da človek pridobi vpogled vase in spozna svoj način delovanja z druge perspektive, s pomočjo Reiki energij, Egipčanskih simbolov, coachinga in mentorstva.

Posamezne faze se izvedejo po dogovoru, pri čemer je zaključek ene faze pogoj za prehod na naslednjo. Celotni program traja osem tednov. Kontaktirajte nas lahko preko brezplačnega raziskovalnega vprašalnika, telefona ali e-pošte.

1. Faza - Duhovna diagnostika

Z duhovnim posvetom pridemo do odgovorov na človekova vprašanja. Dobimo natančne informacije o izvoru neke težave in o potencialnih možnih rešitvah.


Trajanje: cca 90 minut

2. Faza - Praktični obredi s pomočjo energij narave

Izvedemo obrede, ki jih je predpiše duhovna usmeritev:

A. Ebo obred duhovnega čiščenja

B. Bori obred revitalizacija človeka

C. Daritev obred za pritegnitev določene pozitivne energije .


Trajanje: pedpriprava za obrede cca 10h in izvedba cca 16 ur

3. Faza - Spoznavanje sebe in vpogled vase z druge perspektive

V tretji fazi dobi človek teoretično in praktično znanje o delovanju vseh štirih ravni obstoja, duhovni, mentalni, čustveni, fizični, socialni. S pomočjo in podporo Energij narave, kozmičnih energij (Reiki energij, Egipčanskih simbolov), coachinga in mentorstva naredi vpogled vase in spozna svoj način delovanja z druge perspektive. Poglobljeno spoznava sebe in prejme znanje in usmeritve za nov način mišljenja,čustvovanja in delovanja do sebe in drugih ljudi. Spozna, kako lahko z pridobljenim znanjem in zavedanjem, disciplino in pripravljenostjo prevzame odgovornost za svoje življenje, ter doseže uresničitev sebe in svojih ciljev.

Trajanje: 6 tednov, srečanja so v razmaku 14 dni. Vsako srečanje traja 3 ure


1. Faza: Duhovna diagnostika

Najpomembnejše pri duhovni usmeritvi je, kdo jo izvaja. V življenju potrebujemo ljudi, ki nam lahko pokažejo pravo smer so nepristranski. Duhovni posvet izvaja Ija Sonja Auberšek Egberoungbe, ki je usposobljena svečenica energij narave, imenovana ijanifa. Svečeniki, imenovani babalavo, babaloriša, ijanifa, in ijaloriša, so usposobljeni za to, da delujejo kot posredniki med ljudmi in božanstvi ter nam dajo odgovore na naša vprašanja prek tehnik in sistemov divinacije.

Z uporabo divinacijskega sistema se izvede posvet z božansko energijo modrosti Ifa, pri čemer se ta odzove z odgovori na vprašanja izpraševalca. Prejete informacije so glasovi energij narave in temeljijo na modrosti, izkušnjah in znanju. Ija Sonja Auberšek Egberoungbe, kot svečenica posluša in razume človeške težave ter jih zna pravilno interpretirati. Duhovna usmeritev temelji na točnih podatkih, ki jih prejme, in ne na njeni domišljiji ali osebnih interesih.

Duhovna usmeritev je namenjena olajšanju življenja in naredi človeško usmeritev bolj precizno. Preko nje se pokaže, kaj je pametno storiti v skladu z vašim vprašanjem in čemu se izogniti. Vendar pa je uspešnost duhovne usmeritve odvisna tudi od človekove lastne discipline, odgovornosti in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje življenje.

Duhovna usmeritev ni čudežna rešitev, ampak človeku ponuja odgovore, ki mu pomagajo razumeti težave in najti potencialne rešitve. Končni uspeh ni odvisen samo od delovanja izvedenih obredov, ki jih priporoča duhovna usmeritev, ampak v prvi vrsti od človekove akcije in od tega, kako dobro razume človek sporočila božanstev, ter jih sprejme in da v prakso, kot spremembo vedenja in delovanja.

Duhovna usmeritev je priporočljiva vedno, ko človek potrebuje drugačen pogled na težave, ki jih sam ne vidi objektivno in ko mu manjka usmeritev ter motivacije za življenje.

2. Faza: Praktični obredi s pomočjo energij narave

A. obred bori

Revitalizira človekovo energijo in napolni baterije, ki jih je izpraznil z reševanjem življenjskih izzivov. Bori je najmočnejši energetski obred, ki se izvaja v Sloveniji v okviru afriške filozofije in duhovne prakse energij narave. Človeka obudi nazaj v življenje. Obred bori služi temu, da človek ozavesti, da v njegov um pride vse tisto, kar je v njegovi predusodi. Pomaga človeku razumeti njegov prostor, njegovo smer v življenju, prispeva k človekovemu notranjemu miru, dobri sreči, umirjenosti, samozaupanju, samozavesti, vztrajnosti, zmagi in zaznavanju ter sposobnosti uspešnega in zmagovitega preživetja v življenju. Z obredom bori človek odpre svoje duhovne oči, svojo duhovno vizijo, da je zmožen videti svoje življenje.

Bori obred človeku ponovno povrne vizijo življenja. Je kot bi zalili in pognojili rožico. Vnese kraljevskost in častitljivost v človekovo življenje. Obred bori prinese energijo, da se človek potrudi za tisto, kar si želi. Z obredom bori bodo človekove notranje oči ponovno pravilno videle. Na obredu bori dela človek na svojem zavedanju, znanju, pogumu, percepcij, odločnosti in vztrajnosti.


Bori je obred, ki ga vsak posameznik potrebuje vsaj enkrat letno.

NA BORI PRINESITE:

 • En komplet starih nošenih oblačil, lahko tudi čevlje. Vse, kar boste imeli na sebi ob prvem delu obreda bori, se zavrže.
 • Bela oblačila, ki jih boste oblekli po prvem delu bori obreda.
 • Oblačila za preobleči ob odhodu domov, če pridete oblečeni v oblačila katera boste darovali.
 • Bankovec za 5 EUR, ki ga dobite nazaj ob koncu obreda bori.
 • Na list vsako posebej napišite, kaj želite, da odide iz vašega življenja, kaj si želite da pridobite, prelomnice, ki so na vas pustile pečat in kakšen odnos ste imeli s svojo mamo in očetom. Zelo na kratko najvažnejše, samo alineje.

B. obred duhovnega čiščenja

Ebo, drugače imenovan tudi duhovno čiščenje, ima namen, da klienta osvobodi določenega problema. Pri tem je potrebno dobesedno odstraniti vse nečistoče, umazanijo in izbrisati madeže. Pri človeku se to lahko nanaša na težave v usodi, zmedo, bolezen, neuspeh ali neorganiziranost. Ko izvajamo čiščenje, odstranjujemo vso umazanijo, ki se je nabrala. Ebo je obred, ki vključuje uporabo različnih elementov narave.

NA EBO PRINESITE:

 • En komplet starih nošenih oblačil, lahko tudi čevlje. Vse, kar boste imeli na sebi ob ebo obredu, se zavrže.

C. obred daritve za pritegnitev določene pozitivne energije

Obred je kot ogenj, ki izžge vse negativno iz našega življenja, medtem ko so daritve drva, ki jih polagamo na ogenj. Vendar, če smo zakurili ogenj, ga moramo tudi vzdrževati, saj bo sicer slej ko prej ugasnil. Vsaka energija narave ima svoje prednostne elemente, ki ji jih darujemo.

3. Faza: Spoznavanje sebe in vpogled vase z druge perspektive

Vsebina in potek tretjega dela programa. Ta del programa traja šest tednov. Sestavljen je iz treh individualnih srečanj, katerih termin se določi ob vstopu v program.

1. srečanje (termin po dogovoru, trajanje 3h)

 • Kdo sem? Kaj želim? Kaj potrebujem, koliko tega in kdaj to potrebujem? Postavitev cilja
 • Vidni in nevidni svet
 • Duhovna anatomija: avra, čakre, hrbtenični stolp, meridiani …
 • Anatomija čustev in njihovo delovanje
 • Bolezni in pomen povezanosti vseh nivojev človeka, navzkrižja, nelagodje
 • 5 faz, ki so pomembne za spremembo
 • Spoznaj resničnega sebe. Delo na podzavestnih prepričanjih po predhodno izpolnjenih obrazcih.

2. drugo srečanje (termin po dogovoru, trajanje 3h)

 • 15-minutni uvod
 • Sprejemanje in sprava z seboj
 • Sprejemanje in sprava z drugimi
 • Odstranjevanje podzavestnih blokad iz vseh energijskih središč
 • (vzorci, prepričanja potlačena čustva …)
 • Polnjenje energijskih središč
 • Čiščenje hrbteničnega stolpa
 • Avra
 • Energijska kopel
 • Ozemljitev
 • “Zaslužim si”
 • Domače naloge

3. tretje srečanje (termin po dogovoru, trajanje 3h)

 • 15-minutni uvod
 • Pogovor z svojim notranjim otrokom
 • Po potrebi: ESR preteklost in ESR prihodnos (Za odpravo čustvenih posledic pri doživetih zelo traumatičnih dogodkih)
 • Čiščenje vezi, ki služijo in odstranjevanje eteričnih vezi, ki več ne služijo človeku
 • Celostna energetska terapija 30 min.
 • Zaključek in svetovanje za nadaljnje delo

MNENJA STRANK

Natalija Papež

Draga Sonja. Nekaj let je že minilo, odkar sem bila izčrpana in v tako veliki stiski, da sem prosila stvarnika naj na mojo pot pripelje zanesljivega terapevta, ki bo dejansko lahko videl kaj se z menoj dogaja in me vodil do celostnega zdravja ter pomagal meni in mojim otrokom. Do takrat sem šla kar na nekaj terapij, vendar nobena metoda ni toliko pomagala, da bi bila dovolj stabilna. Imela sem velika nihanja v razpoloženju, ker sem bila odzemljena in stiske so se večala.

Naslednje jutro, ko sem vstala sem na spletu iskala kje bi lahko našla pomoč in zagledala tvojo fotografijo s Hoxy, kjer si v beli svečeniški obleki. Intuicija me je vodila in poklicala sem te. O Ifa sem že večkrat slišala, vendar nisem vedela, da imamo tudi v Sloveniji tako dobre terapevte. Že prvi teden sem dobila gradivo in napotke za nadaljne individualno delo. Pripravljena sem bila sprejeti odgovornost za svoje življenje. Najprej si naredila divinacijo, oz. posvet z duhovnim vodstvom Ifa. Malo sem bila skeptična, saj veliko ljudi, kanalizira, v tem času in niso vsi usposobljeni za to delo. Jaz sem rabila zanesljivo rešitev in že kmalu po pogovoru s teboj sem se zavedala, da si dober terapevt. Po divinaciji sem prišla na obrede, ki so bili potrebni za moje zdravje. Zavedam se, da so me obredi okrepili in podprli za nadaljno življenje, vrnila se mi je radost, mir, potrpežljivost, moč, vztrajnost, stabilnost, volja in veselje do ustvarjanja in iskanja rešitev v naravnem ritmu. Iz mene so odšli občutki krivde, žalost, jeza in še veliko vsega kar sem nezavedno pobirala skozi življenje...Obred je bil zame ponovno rojstvo, spiranje bremen, ozaveščanje, dobila sem moč za življenje.

Zavedati sem se začela kako škodljivi so moji podzavestni vzorci in da jih moram spremeniti, da ne bom ponavljala istih napak. Vodila si me čez program ,oče, mama, kdo sem jaz?,. To mi je resnično spremenilo življenje na boljše in svojega notranjega otroka sem sprejela in začela zavestno izbirati dobro srečo za svoje življenje. Ta proces ni bil lahek, vendar s tvojim individualnim pristopom mi je uspelo. Vesela sem, da sem na terapiji ozavestila kako nevarna je odvisnost, saj je bil moj oče alkoholik in mama je amortizirala vse te energije in tudi mi, otroci...ta vzorec sem ,nesla, v podzavesti v življenje...s tvojo pomočjo prepoznam destruktivne vzorce v svojem življenju. Nehala sem kaditi, kronično jokati, prizemljena sem in zelo ponosna nase🙂vsak dan živim dobro srečo in premagujem slabiča v sebi. Ena od mojih odvisnosti je bila tudi ,duhovnost,, ki je nisem razumela na prav način in vesela sem, da deliš znanje z nami, da ne bomo naivni in odzemljeni.

Sonja, hvala ker si tako sočutna, predana dobremu delu in s svojim vzorom kažeš, da zmoremo🤗🌞

Silva Lenart

Meni so se v otroštvu dogajale raznorazne nezgode…..zdaj bi temu rekla da sem bila magnet zanje .Tej nisem vedela, da bodo pustile v meni toliko vzorcev, ki so me spremljali do zdaj .Skozi življenje sem se skoz vrtela v nekem krogu in nikakor nisem mogla oz. znala zaživet. Na vseh področjih sem imela izzive in nikjer ni šlo lahko. V službi z odnosi z sodelavci, v ljubezni z partnerjem kar mi je jemalo vitalno energijo. Nisem vedela več kaj naj in kako naj se izvlečem z tega.. dokler niso energije naredile svoje. Imela sem prometno nesrečo in sem imela prekinjeno energijsko vez ,ki teče skozi nas .Rengenske slike niso pokazale nič mene pa je bolelo vsak dan bolj. Tako sem po priporočilu moje sestre prišla do Sonje, ki sem tej rekla da ima zdravilne roke. S pomočjo reiki tretmaja mi je vzpostavila nazaj pretok energije in mene je nehal bolet križ. To je bil začetek….sledila je divinacija, ki je pokazala kje imam problem, sledili so rituali s katerimi sem pridobila nazaj vitalno energijo in ozaveščanje vzorcev za lažje razumevanje zakaj se nam dogajajo določene stvari, ki se ves čas ponavljajo. S tem zelo spoznavamo sami sebe in kopljemo po sebi in ozaveščamo stvari, ki so nas zaznamovale v skozi življenje. Zanimivo je kako preko medija dobivaš vprašanja in prideš do bistva da razrešiš vzorec. Ena izmed mojih otroških travm je bila tudi, ko nam je doma zagorel hlev zradi udara strele. Bila sem stara malo več kot tri leta….spomnim se samo nekaj slik…kako je babica reševala male kužke, ki so bivali tam. Vse je bilo v plamenih in babica hodi v njih…..js pa kričim in jokam da bo zgorela. Nikoli se doma nismo veliko pogovarjali o tej boleči temi. Nisem nikoli mislila da je pustila tak pečat v meni. Ko se mi v življenju zatakne obiščem Sonjo da odkrijema kje je izvor za nastale probleme. Tako sma prišli do te travme. Veliko sem se naučila in veliko stvari lahko uporabim v vsakodnevni praksi, da se z lahkoto podam v nov dan. Naučiš se tudi delit in občutit občutke ter se ravnat po njih. Vso to pridobljeno znanje uporabjlam v vsakodnevni praksi da se dobro prizemljim in sem prisotna tu in zdaj. Napredek je zelo viden in življenje lažje jaz pa se že veselim nadaljne odkrivanje mojih globin in rasi. Hvaležna sem za to znanje in ga s pridom uporabljam.HVALA

Renata Polajnar

Zakaj sem se odločila za program Celostna osebnostna preobrazba?

...Divinacijo, obred, ozaveščanje...

Ker enostavno nisem našla sebe. Izgubila se kompas za svoje življenje, nisem imela energije, bila sem raztreščena.

Pri Sonji sem spoznala, da si vsak odgovoren sam za svoje živlenje, da je pomembno, kako komuniciramo z drugimi in s kakšno energijo pridemo do teh oseb.

Spoznala sem tudi, da, ko sem bila v slabem čustvenem stanju sem se ponavadi skregala s sinom, tako, da sedaj pazim na to, da ne padem v slabo čustveno stanje.

Sem hvaležna Sonji za pomoč da mi je odprla tudi oči za stvari ki jih v živlenju sama ne bi znala.

Hvala

Miro Dugi

Spremembe v življenju, ki sem jih zaznaval so se počasi začele nabirati v meni kot nemotiviranost, brezvoljnost, apatičnost, enoličnost, odrivanje partnerke iz življenja, … . In prišel sem do zaključka, da je potrebno nekaj storiti če ne … . Po spletu okoliščin sem se odločil za terapijo pri Sonji.

Spontano in z mešanimi občutki sem se pridružil programu Celostna osebnostna preobrazba, ki ga je izvedla zame (Divinacija -posvet, praktični obredi: Ebo obara, ebo Egbe, Bori in daritev za Ošun, program Postani kreator svojega življenja, delavnica Mama, oče, kdo sem jaz ) in ozavestil svoje družinske vzorce, prepričanja in delovanje, ter se naučil delovati drugače v situacijah, ki so me prej vrgle iz tira ali jih nisem dojemal pravilno. Začel sem spoznavati sebe z druge perspektive kot do takrat oz. vzorcev iz mladosti.

Z meni do tedaj nenavadnimi metodami, energijo in obredi pri katerih sem sodeloval se mi je povrnila življenjska pozitivna stran in drugačen način razmišljanja na svojo preteklost katero sem in jo še predelujem ( čistim in sprejemam kot spomin na neko obdobje v svojem življenju).

Odnos z partnerko se je izboljšal saj sedaj se bolj zavedam, da je življenje tukaj in zdaj ter, da ga je treba užiti.

Tudi odnos z starši se je spremenil v pozitivno stran, saj sem ozavestil njihov način dela, vzgoje, življenja in posledice le tega in gledam nanju z odpuščanjem in jih razumem, saj sta delala po svojih najboljših močeh in željah.

Gre za dolgotrajen proces in vsakodnevno delo na sebi, ampak z motivacijo in disciplino bom napredoval.

Seveda se občasno v zavest prikradejo stari vzorci, ki jih prepoznam in takoj izločim oziroma obrnem v pozitivo zase in okolje.

Vsak dan življenja je kot prebran list v knjigi .

Počutim se notranje umirjen, srečen in hvaležen.

Hvala TI Sonja za to, kar počneš.

N.

Iz srca bi se ti rada zahvalila za neverjetno podporo in pomoč v obdobju ki je bilo zame res težko. K tebi so me pripeljali na videz naključni dogodki, nisem vedela, kako zelo slabo je bilo moje psihično stanje in koliko dela sem imela na sebi, koliko strahov in travm iz otroštva je bilo zakopanih v moji duši. S pomočjo tvojega programa 8T-PPCOP, vodstva in povezave z energijami si mi pomagala v globine in nisi popustila dokler nisva raztopili vsega odpora. Tvoja povezava z vodniki je neverjetna, sporočila pa velikokrat direktna in jezijo naš ego. Poveš to kar moramo slišati in ne kar si želimo. Samo na tak način lahko duhovno zrastemo in gremo iz cone udobja, pa sploh ne opazimo, da že dolgo ni vec udobna.

Hvala tebi, orišam in vesolju za vso podporo in upam, da se najino sodelovanje še ni zaključilo.

Andrej

Pred vstopom v program 8T-PPCOP sem bil zelo razdražljiv, nesrečen hitre jeze itd. Bolela me je vsaka beseda, ki ni imela pomena. Z očetom sem bil v zelo slabem odnosu. Nisem cenil sebe, nisem znal ceniti to, kar sem naredil prav, kaj šele, da bi cenil ženske.

Po preobrazbi sem spoznal, kako je svet lahko lep.

Sedaj se bolj razumem z ljudmi, podpirajo me in so za vsak moj korak veseli in me podpirajo. Veliko vrat se zapre ampak vem, da v naslednjih dneh, tednih, mesecih se mi bodo odprla nova, veliko lepša in z dobrimi ljudmi, dejanji itd.

Osebno mi je zelo žal, da nisem šel že prej, kajti zaradi te preobrazbe sem čisto drug jaz.

INVESTIRAJTE V VAŠO PREOBRAZBO

Kaj dobite v programu 8T-PPCOP:

 • DIVINACIJA: POSVET Z BOŽANSKO MODROSTJO IFA, DUHOVNA DIAGNOSTIKA
 • OBRED EBO: OBRED DUHOVNEGA ČIŠČENJA
 • OBRED BORI: REVITALIZACIJA ČLOVEKOVE ENERGIJE
 • OBRED DARITEV: ZA PRITEGNITEV DOLOČENE POZITIVNE ENERGIJE
 • 3 KRAT TRIURNA PERSONALIZIRANA INDIVIDUALNA SREČANJA, V KATERIH BOSTE S PODPORO KOZMIČNIH ENERGIJ, COACHINGA IN MENTORIRANJA SPOZNALI SEBE IN PREJELI USMERITVE ZA NAČIN DELOVANJA, KI BO PODPIRAL VAŠE CILJE.
 • 30 MINUT MOŽNOSTI SOS TELEFONSKIH KLICEV V ČASU TRAJANJA PROGRAMA

BONUS: Poleg naštetega dobite še poseben bonus katerega vrednost, če delate ločeno od programa

8T-PPCOP, je investicija 590€. To je program SPOZNAJ RESNIČNEGA SEBE, ki bo vašo trnasformacijo še poglobil.INVESTICIJA V CELOTNI PROGRAM JE 1.649€

Možno je tudi plačilo na 3 obroke po 610€.

Si želite velike transformacije v življenju?

Začnite tako, da izpolnite brezplačni popolnoma neobvezen vprašalnik s klikom na spodnji gumb In pridobite personaliziran brezplačni 15-minutni posvetovalni/raziskovalni sestanek

Podjetje

CENTER ENERGIJ NARAVE

Sonja Auberšek s.p.


Drumlažno 4, laporje

2318 Laporje

Slovenska Bistrica

Slovenija

Delovnik

Poned.- Sobota: Po dogovoru.

Nedelja: Zaprto

Za nujne primere lahko pokličete kadarkoli na tel. številko 041-820 -879 Oglasila, ali vrnila klic bom takoj, ko bo mogoče.

Kontakt

Tel.: 041 820 879

E-pošta: sonja.aubersek@gmail.com

Poštni predal info@sonjaaubersek.si

https://www.facebook.com/sonja.aubersek

All Rights Reserved.