Posvet z božanko modrostjo IFA - Divinacija

Posvet z božansko modrostjo ni tolažba, čeprav vas bo potolažila; in ni napovedovanje prihodnosti, čeprav jo napove; in ne prinaša izgovorov, ampak odgovore.

Divinacija je namenjena temu, da nam olajša življenje in nas precizno usmerja, izkristalizira, če sa se je pametno lotiti v skladu znašim poslanstvom in česa ne ter nam prepreči korake v prazno. Njeni dragoceni darili sta tudi volja do življenja in vrnitev iskric v oči.

Kdaj na posvet z božansko modrostjo Ifa?

Kadar potrebujete razjasnitev težav, usmeritve za naprej, svetovanje, mentorstvo in duhovno podporo.

Kadar potrebujete odmaknjen pogled na težavo, ki jo imate, in sami ne najdete rešitve zanjo.


Kadar ste utrujeni od življenjskih preizkušenj, nervozni, izgoreli ali depresivni.

Kadar bi radi izvedeli, zakaj vaše življenje ne gre v smer, v katero si želite.

Kadar ste na življenjski prelomnicah ali pa so te za vami (selitev, ločitev, nova služba, bolezen …) in vam zmanjkuje volje zanaprej.

Svečeniki smo posredniki

Najpomembnejše pri vsaki divinaciji je, kdo jo izvaja. V vsakdanjem življenju prejemamo orientacijo od družinskih članov,kolegov, sosedov, pedagogov … A oni nam prave smeri nepristransko ne morejo pokazati.

Divinacijo izvajajo svečeniki, katerih orientacija temelji na inštrumentih divinacije, ki nam dajo odgovore na naša vprašanja. Tiorientatorji so v naši filozofiji usposobljeni, da znajo poslušat in razumeti človeške težave in jih ljudem pravilno predstaviti.

Svečeniki informacije dobijo od božanstev in usposobljeni so za posrednike sporočil med ljudmi in božanstvi. Tako njihova orientacija ne temelji na njihovi lastni fantaziji, niti ni prilagojena njihovim osebnim interesom, ampak je sad konkretniinformaciji od božanstev preko sistema divinacije, ki temelji na IFA divinaciji z ikini ali opelejem – ORIŠA divinaciji s 16timi školjkicami ali s svetimi OBI OREŠČKI.

Pomembno je, da ima vsakdo, ki izvaja divinacijo, lastno čustveno stabilnost, samokontrolo, da je čustveno in mentalno zdrav zrazvitim čutom odgovornosti, duhovnim dostojanstvom, ne sme biti vzkipljiv, ne sme presojati niti obsojati.


Uspešnost divinacije temelji na tem, kako uspešno nas nekdo vodi k pravilnemu razmišljanju in razumevanju, k pravim korakomv življenju, da zmanjšamo število napak v življenju na minimum. To je tudi osnovni razlog, zakaj naj bi nekdo šel na divinacijo.

Ko divinator uporabi inštrumente divinacije in znanja božanstev, dobi točne podatke o izvoru neke težave in o potencialnihrešitvah zanjo.

Prevzemanje odgovornosti

Uspešnost teh rešitev je do neke mere odvisna od ritualov, katere predpiše divinacija, v največji meri pa je odvisna od discipline klienta in njegove pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje življenje.


Rituali, ki jih lahko priporoča divinacija, so:

  • Daritev( duhovna podpora)
  • Ebo (spiritualno čiščenje),
  • Bori (revitalizacija življenjske energije),
  • Inicijacije v IFA ara,
  • Sara (duhovni obed),
  • Energijsko čiščenje prostora,
  • Lahko pa dobimo tudi tabuje – odsvetovano vedenje, hrana ali barve.

O meni

Leta 2013 sem opravila tečaj divinacije in s tem dobila potrebna znanja za izvajanje divinacij. Leta 2018 sem opravila šepoglobljen tečaj divinacije. Svoje znanje nenehno izpopolnjujem na rednih letnih tečajih in študijih.

Kdaj: Termini po dogovoru

Kje: V živo

Drumlažno 4 a, 2318 Laporje

, Slovenska Bistrica ali prek spleta (online)

POSVET Z DUHOVNO MODROSTJO IFA -DIVINACIJA 60 MIN – 100,00 EUR


Na voljo sem vam tudi za » MINI POSVET «, kadar imate za divinacijo le kratko vprašanje. V tem primeru je prispevek

45,00 EUR


Za vse dodatne informacij lahko pokličete na št. 041- 820- 879 ali na mail:

sonja.aubersek@gmail.com

60 minutni posvet z božansko modrostjo IFA - Divinacija

Duhovna diagnostika je prva faza osebne transformacije. Po diagnostiki lahko nadaljujejete program Celostne osebnostne preobrazbe in se vam investcija za duhovno diagnostiko odštejeod cene programa.

INVESTICIJA ZA DUHOVNO DIAGNOSTIKO JE: 100€

S prijavo se strinjam, da na podani elektronski naslov prejemam obvestila. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).

Podjetje

CENTER ENERGIJ NARAVE

Sonja Auberšek s.p.


Drumlažno 4, laporje

2318 Laporje

Slovenska Bistrica

Slovenija

Delovnik

Pon-Pet: 8 AM – 4 PM

Sobota: Zaprto

Nedelja: Zaprto

Kontakt

Tel.: 041 820 879

E-pošta: sonja.aubersek@gmail.com

All Rights Reserved.

Powered by